Het beste van twee werelden

Strakke vormen en lijnen. Overvloedig licht en zichten die samen de hoofdrol spelen.  Tijdloze minimalistische eenvoud in harmonie met subtiele details verbonden met  authentieke landelijke woningen.  Mooi gebalanceerde vormgeving en verhoudingen.  Traditie en eigentijdsheid verenigd.  Zachte accenten die de drukte van de dag dempen.

Als je houdt van huizen met een rustgevende en warme uitstraling, in natuurlijke en zachte materialen, dan kies je voor de woningen in de authentieke vierkantshoeve.  Deze worden herbouwd naar het origineel met de allernieuwste technieken en wooncomfort. Elke woning is uniek en je kan zelf de inrichting naar je persoonlijkheid vormgeven. Gebruik authentieke materialen in je interieur en combineer aardekleuren met verschillende nuances van wit.

Als je houdt van minimalisme, moet je niet twijfelen: ga voor de vele troeven van onze strakke woningen. Rechte lijnen, vernieuwende materialen, sobere vormen, dynamische vlakken, veel glas: onze strakke woning laat zich niet in een vakje duwen. Meer dan bij andere bouwstijlen, krijg je hier een vernieuwende variatie in vormgeving en materiaalgebruik. Overheersend blijft het gebruik van eenvoudige vlakken en worden deze getypeerd door de verzorgde esthetiek.

Een strakke woning is zeker geen banale woning. Bij deze woningen staat de gekozen eenvoud in dienst van de kleuren, texturen, volumes en creëren we hiermee een aparte dynamiek.  Alhoewel er aandacht is voor de hedendaagse trends, overstijgen deze woningen toch de dagelijkse mode en zijn deze vooral tijdloos. Onze minimalistische  woning zal dan ook aan al je verwachtingen voldoen.

MINIMALISTISCHE EENVOUD in combinatie met AUTHENTIEKE LANDELIJKE WONINGEN

Marc Verryt
Projectontwikkelaar

Perfecte mobiliteit

Heel centraal gelegen, uitermate goede bereikbaarheid, op 4.2 km van de opritten E313.

Zin in een avondje uit? Terrasje doen op de Grote Markt? Shopnamiddag gepland? Dan staat u zo in het centrum van Hasselt.

Boodschappen doet u in de lokale supermarkt.

De combinatie van de groene omgeving, de centrale ligging zorgen ervoor dat je van je woning kan blijven genieten, elke dag opnieuw.

Natuurlijk wonen is gezond leven

Wandelen, joggen, rennen, fietsen … het kan allemaal in de onmiddellijke omgeving.  Of geniet gewoon  van uw eigen stek ! De dagelijks evoluerende groene oase op het erf  is een streling voor het oog en een genot voor het lichaam.  

Bewonder de lentebloesem, verwelkom de zomer, omarm de herfst. En vier het leven bij het vallen van de eerste sneeuw.

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla Cras
Gallery

Consectetur adipiscing elit ut elit tellus luctus nec ullamcorper mattis